Det grønne skiftet

Tenkt på hvor mye isolasjonen påvirker inneklimaet?

For TEWO

Henning Thorsen

TEWO

27. februar 2020
For TEWO

Henning Thorsen

TEWO

27. februar 2020
Bilde: Termowood AS
Bilde: Termowood AS
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200227122933399.jpeg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200227122933399.jpeg?maxwidth=2000
0

TEWO er et nytt og patentert bygningselement som kombinerer det beste fra bindingsverk og massivtre til et kvalitetsprodukt med hensyn til styrke, byggetid og miljø.

Tanken bak alle Termowoods produkter er det økende fokuset på miljø og energieffektivisering i samfunnet.  I dag har Termowood patent i 7 Europeiske land og vil fremover ekspandere til utvalgte utenlandsmarkeder. TEWO er et av veldig få byggesystemer som har Teknisk Godkjenning uten bruk av innvendig plast - diffusjonssperre. Systemet sikrer en diffusjonsåpen, pustende konstruksjon som gir et opplevd friskere og sunnere inneklima. Tre har i tillegg mange helsebringende egenskaper som balansering av luftens fuktinnhold, varmelagringsevne og lyd.

Byggsystemet baserer seg på en generisk byggekloss som er velegnet til kostnadseffektiv, industriell masseproduksjon og hurtig montering. Ved å benytte TEWOs byggesystem kan du spare opp til 70% av byggetiden sammenlignet med andre plassbygde konstruksjoner. Standard elementer og løsninger for hjørner, overdekninger og sammenføyninger gir svært effektiv byggetid.

Det er gjennomgått en rekke tester og sertifiseringer og i bunn ligger Sintefs Tekniske Godkjenning. Ut over dette har Tewo en meget gode miljøsertifiseringer gjennom deres EPD m.m. TEWO produseres i Termowoods produksjonslokaler i Hurdal, 30 minutter nord for Gardermoen. Produksjonslinjen er en av Norges mest avanserte for produksjon av heltre-konstruksjoner.

Både Hurdal og FLAEN har lange tradisjoner for treforedling og ligger nære transportårer som gjør at man effektivt kan levere varer over hele Norge samtidig som det er hensiktsmessig iht miljø- og kostnadsperspektivet.

title

La oss kontakte deg

input field

single button

53
2343
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190415134607994.png #FFFFFF
Les også